educ

3. Rehber Öğretmenler Buluşması

TEDÜ'nün PDR öğretmenleri ile bilgi paylaşımını amaçlayan 3. Rehber Öğretmenler Buluşması üniversitemizde gerçekleşti. Katkılarından dolayı TEDÜ Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'na, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Tarımcılar'a, TEDÜ Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Ziya Selçuk'a, TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Olkun'a ve Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu'na teşekkür ederiz.

Özel Öğrenme Güçlüğü Ve Okul: Rehber Öğretmenler Toplantısı

TED ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ VE DİKKAT EKSİKLİĞİ HİPERAKTİVİTE VE ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ DERNEĞİ

işbirliği ile

ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ VE OKUL: REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTISI

30 MAYIS 2016

TED ÜNİVERSİTESİ AHMET ERSAN KONFERANS SALONU

9:00-9:30 Kayıt

9:30-9:45 Açış Konuşması

Tr

20 Kasım 2015 DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ Kapsamında Prof. Dr. Yasemin KARAMAN KEPENEKÇİ Okulumuzda..

20 Kasım 2015 Cuma günü saat 14.00'de, ECE 201 dersi ve TEDU 400 Seminerleri kapsamında Prof. Dr. Yasemin KARAMAN KEPENEKÇİ tarafından "ÇOCUK HAKLARI" konulu söyleşi gerçekleştirilecektir. Çocuk Hakları konusuna dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla Ahmet Ersan Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinliğimize hepinizi bekliyoruz.

Tr

OKULLARLA PAYLAŞIM GÜNLERİ-I / ÇOCUK EĞİTİMİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ATÖLYE ÇALIŞMALARI

ÇOCUK EĞİTİMİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Tarih:17 Haziran 2015, Çarşamba günü, Saat; 9.00-13.00

Milli Eğitim Bakanlığı Çankaya ilçesine bağlı okullarda çalışan okul öncesi ve sınıf öğretmenleri, 17 Haziran 2015 Çarşamba günü TEDÜ Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sempozyuma katılacaklardır. Sempozyum ve içeriğindeki atölye çalışmaları TEDÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Tr

Seminar for School Counsellors on School Climate at High Schools is organized at TEDU

High School Counselors of various Anatolian High Schools will attend School Climate Seminar organized TEDU Faculty of Education and Çankaya Guidance and Research Center. This seminar is part of TUBITAK Project 112K596 carried by Faculty of Education, principle investigator Assist. Prof. Dr. Aslı Bugay

You can view program detail as PDF Document.

Eng

Okul Psikolojik Danışmanlarına yönelik Liselerde Okul İklimi ve Geliştirilmesi semineri

Çankaya Rehberlik ve Araştırma Merkezine bağlı Anadolu Liselerinde görev yapan okul psikolojik danışmanları 17-19 Aralık 2014 tarihlerinde TEDÜ Eğitim Fakültesi ve Çankaya RAM tarafından ortaklaşa düzenlenen seminere katılacaklardır. Seminer Yrd. Doç. Dr. Aslı Bugay'ın yürütücülüğünde devam eden 112K596 numaralı TÜBİTAK projesi kapsamında gerçekleşmektedir.

Program detaylarını PDF dosyası olarak görüntülemek için tıklayın.

Sayfalar

educ beslemesine abone olun.