HODRİ MEYDAN (Hayat Amacı –Mücadele Ruhu)

Bu eğitim 06.05.2018 tarihinde başlıyor. Kontenjanlarımız dolmadan hemen online kayıt yaptırabilirsiniz.
6 Saat (1 gün)

Bu seminer; Hayat Amacı, Mücadele Ruhu, Değerler, Hedefler, Olumlu Düşünce ve Kişilik hakkında dinleyicilere yol gösteren,  hayat kılavuzu niteliğinde bir kişisel gelişim semineridir.

• Hayat Amacı
  • Gelecek Hayali
  • Mutluluk Sırrı
  • Değerler
  • Kişinin Kendini Tanıması – SWOT Analizi
  • Hayaller ve Hedefler
  • Hedef Belirleme ve Kriterleri
  • Olumlu Düşünceniz
  • Mücadele Ruhunuz
  • Motivasyon
  • Yaratıcılığınız

EĞİTMEN

Ebru Savun

Ted Ankara Koleji 1985 Mezunudur. 1989 senesinde Ankara Üniversitesi, 1991 senesinde Bilkent Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını 1984 yılında G.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Çağdaş Büro Yönetimi Teknikleri üzerinde tamamlamıştır. 1987-89 tarihleri arasında İtalyan helikopter firması olan Augusta Co’da tercüman olarak çalışmaya başlamış daha sonra 1989-91 yılları arasında İtalyan Kültür Merkezi’nde İtalyanca Eğitmeni olarak çalışmıştır. 1991-97 yılları arasında Bilkent Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. Bu süre içerisinde aynı zamanda İngilizce Birim Koordinatörlüğü görevini de üstlenmiştir.1997-2001 yılları arasında Çukurova Üniversitesi’nde, Öğretim Görevlisi olarak çalışmış ve Konservatuar Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 1998-99 yılları arasında, Çukurova Üniversitesi resmi görevlendirilmesi ile, Mersin Çağ Üniversitesi Kurucu Danışmanı olarak çalışmıştır. 2001-2012 yılları arasında Bilken Üniversitesi Ofis Yönetimi ve Turizm İşletme Bölümlerinde Öğretim Görevlisi ve Akademik Danışman olarak görev yapmış, bu süre içerisinde Bilken Üniversitesi’nin resmi görevlendirmeleri ile bir çok eğitim semineri programını yürütmüştür. 2010-2014 yılları arasında TED Yayın Kurulu’nda görev yapmıştır. Mart 2014 tarihinden itibaren TED + Kariyer Komitesi Başkanlığı’nı yürütmektedir. Ayrıca, TED Okulları dahil olmak üzere, çeşitli resmi ve özel kurumlarda seminer eğitmeni olarak görev yapmaktadır.

İyi düzeyde İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.