İş arayanlar için İş Görüşmesine Hazırlık ve Görüşme Yönetimi

Bu eğitim için ön kayıt alıyoruz, hemen ön kaydınızı yapın, eğitim açıldığında size haber verelim.
6 saat (1 gün)
Cumartesi,Pazar

Bu eğitimle Yeni Mezunların, İş arayan Profesyonellerin farklı tekniklerdeki iş görüşmelerine hazırlıklı olması ve görüşme sürecinde daha etkin bir rol oynaması; bu sayede görüşmelerde daha başarılı olmalarını hedeflemektedir.

• Başarılı CV nedir?
  • Sosyal medya hesaplarının yönetimi
  • Linkedin, Kariyer.net ve diğer iş sitelerindeki hesapların yönetimi
  • Görüşme Öncesi hazırlık
  • Görüşme Yönetimi
  • Görüşme Sonrası
  • Uygulama

Eğitim Yöntemi

Etkileşimli Sunum, Soru-cevap, Grup çalışması, Örnek Uygulama

Eğitim Sonu Kazanımlar

Bu eğitim sonunda katılımcıların ideal özgeçmişi hazırlamak konusunda yetkinlik kazanması, sosyal medya hesaplarının ve iş sitelerindeki hesapların iş bulma amaçlı doğru yönetimini sağlaması ve görüşme yönetiminde hakimiyet kazanması hedeflenmektedir.

Zeynep Kırhan Yasatekin

Zeynep Yasatekin, 1980 yılında Ankara’da Doğdu. 1998 yılında Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde Lise eğitimini tamamladı. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde sırasıyla Sosyal Psikoloji ve İnsan Kaynakları Geliştirme yüksek lisans programları ile mesleğinde akademik uzmanlık kazandı.

2000 – 2005 yılları arasında Psikolog/Danışman olarak çeşitli kurumlarda görev yaptıktan sonra, 2005 yılı itibariyle İnsan Kaynakları Sektöründe kariyerine devam etti.

İnsan Kaynakları Uzmanı ve Yöneticisi olarak İstanbul, İspanya ve Ankara’da Eğitim, Danışmanlık, İnşaat, Enerji ve Hizmet sektörlerinde görev yaptı. Halen İngiliz WYG Şirketinin Türkiye Ekibinde İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini sürdürmektedir.

Kurumlar için Organizasyonel Gelişim, Performans Değerlendirme ve Ücret Yönetimi, Kariyer Planlama ve Gelişimi, Endüstriyel İlişkiler, Koruyucu İş Hukuku ve Kalite yönetimi konularında uzman olan Zeynep Kırhan Yasatekin, 2003 yılından beri, Stres Yönetimi, Çatışma Yönetimi, Beden Dili, Takım Yönetimi, Yöneticiler İçin İnsan Kaynakları, İş arayanlar için İş Görüşmesine Hazırlık ve Görüşme Yönetimi eğitimlerini vermektedir.

Aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında birçok dernek ve eğitim organizasyonunda danışmanlık yapmakta ve eğitim vermektedir.  Uzman Psikolog olan Zeynep Kırhan Yasatekin, İşviçre 16PT Kişilik Envanteri ve Myers-Briggs Kişilik Tipi (MBTI) Envanteri uygulamalarında da bulunmaktadır.

Çok iyi derecede İngilizce bilen Zeynep Kırhan Yasatekin, iki çocuk annesidir.