Nisan 13, 2018
Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Nisan 11, 2018
Fen - Edebiyat Fakültesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Nisan 06, 2018
Fen - Edebiyat Fakültesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Ar. Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçlarını PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Nisan 03, 2018
Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Kadrosu için başvuran adaylar arasında yapılan ve 28 Mart 2018 tarihinde yayınlanan ilk Ön Değerlendirme Listesi, ALES geçerlilik süresi sehven 2 yıl baz alınarak oluşturulmuştur. Kadro ilanımızda da belirtildiği üzere, ALES...
Ocak 22, 2018
Fen - Edebiyat Fakültesi - Matematik Bölümü Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 15, 2018
Eğitim Fakültesi - Yabancı Diller Böl. Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 09, 2018
Fen-Edebiyat Fakültesi  - Matematik Böl. Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 05, 2018
Eğitim Fakültesi  - Yabancı Diller Bölümü (İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı) Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Aralık 08, 2017
Mühendislik Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği Böl. Ar. Gör. Kadrosu Sınav Sonuç Duyurusunu PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.

Sayfalar