Ana içeriğe atla

TED Üniversitesi Yeni Başlayan Öğrenci Oryantasyonu

EN YENİ TEDÜ’LÜ 2017

Sevgili En Yeni TEDÜ’lü, aramıza hoş geldin.

Üniversite sınavının yoğun temposundan kurtulup hedeflerine ulaştın ve artık birlikteyiz. Merak ediyor musun acaba üniversite hayatında seni neler bekliyor.

  • Üniversitenin olanaklarından nasıl yararlanacaksın? İngilizce Dil Okulunun eğitim sistemi nasıl?  Öğrenci olarak hakların neler?  Ya sorumlulukların? Üniversitede kim kimdir? Değişik konularda yardım almak için kime gitmelisin? Eğitim hayatını kolaylaştıracak neleri bilmelisin? Zaman yönetimi, kaynak yönetimi, ekip çalışması gibi konularda kendini daha fazla nasıl geliştirirsin? Ankara’da üniversite öğrencisi olmak nasıl bir duygu? Şehir sana hangi fırsatları sunuyor?

Seni tüm bu sorulara cevap bulabileceğin konuşmalar, sunumlar, katılımcı aktiviteler ile TEDU Oryantasyon 2017’ye bekliyoruz.  Oyunlar, eğlenceler ve konserler de var. Etkinliklerin bir kısmı üniversite bahçesinde gerçekleşeceğinden hava durumuna uygun giyinmeni, yanında rahat kıyafetler ve spor ayakkabısı bulundurmanı  tavsiye ederiz.

11-15 Eylül 2017 tarihlerinde Öğrenci Konseyi, İngilizce Dil Okulu(ELS) ve Öğrenci Dekanlığının ortak çalışmalarıyla düzenlenecek ve yeni öğrencilerimizin katılımının zorunlu olduğu oryantasyonda görüşmek dileğiyle...

ÖĞRENCİ DEKANLIĞI

Program için tıklayınız

Tarih: