TEDÜ Mezuniyet Töreni

TED Üniversitesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 1 Temmuz 2017 tarihinde Üniversite Kampüsü’nde saat 17:30’da başlayacaktır. Kokteyl G blok önünde, diploma töreni Çim Amfi’de yapılacaktır.

Mezuniyet Programı aşağıda belirtilmiştir.

17.30-18.45     Kokteyl

19.00               Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

Mezunların konukları selamlaması

Rektör Prof. Dr. Murat Tarımcılar’ın Konuşması

Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun Konuşması

Üniversite Birincisi Melih Artar’ın Konuşması

19.40               Dereceye giren mezunlara belge ve ödüllerinin sunulması

20.00               Lisans Mezunlarına diplomalarının sunulması

Eğitim Fakültesi Mezunları

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları

Mimarlık Fakültesi Mezunları

Mühendislik Fakültesi Mezunları

20.50               Yüksek Lisans Mezunlarına diplomalarının sunulması

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Mezunları

Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Mezunları

21.00               Kep Atma

Sevgili mezunlarımız,

Mezuniyetinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Mezuniyet Törenimizin keyifli bir törene dönüşebilmesi için aşağıda belirtilen hususlara uyulması beklenmektedir.

• Mezuniyet töreni provası30 Haziran 2017’de saat 17.30’de Çim Amfi’de yapılacak olup tören provasına katılım zorunludur.
  • Kep ve cüppelerin dağıtımı en geç 30.06.2017 tarihinde saat 17.00’ye kadar Çok Amaçlı Salon’da yapılacak olup tören günü kep ve cübbe temin etmek mümkün olmayacaktır. Kep ve cüppesi olmayan mezunlar törene katılamayacaktır.
  • Mezuniyet Töreni Davetiyesi Öğrenci Dekanlığı’ndan temin edilebilir. Davetli kısıtlaması bulunmamaktadır.
  • Mezunlarımız tören boyunca kendileri için ayrılan yerde oturacak ve ailelerin bulunduğu bölüme giriş-çıkış yapılmayacaktır.
  • Tören boyunca üniversitemiz tarafından fotoğraf çekimi yapılacak olup fotoğraf çekmek için mezunlarımız yerlerinden kalkmayacaktır.

Tarih: