19 Mayıs Gençlik Festivali!

Tarih:  -

19 MAYIS GENÇLİK FESTİVALİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında tüm TED Ailesi Ankara'da bir araya geliyor. TED Ankara Koleji'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek spor ve sanat etkinliklerinde TED Okulları öğrencilerimiz 19 Mayıs coşkusunu yaşayacak.
17 Mayıs Perşembe günü, TED Ankara Koleji İncek Kampüsünde spor müsabakaları ile kültür-sanat etkinliklerinde bir araya geliyoruz.
18 Mayıs Cuma günü saat 12:00'de ise TED Ailesi olarak Ata'mızın huzurunda olacağız. Anıtkabir ziyaretimize mezunlarımızı ve velilerimizi de bekliyor; tüm TED Ailesini meşalemizin aleviyle tek yürek olmaya davet ediyoruz.
19 Mayıs Cumartesi günü yine TED Ankara Koleji İncek Kampüsü'nde bir araya gelerek, stadyumda gerçekleştirilecek geçit töreni ve çeşitli gösteriler eşliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayacağız.

Program Detayları: