Ana içeriğe atla

“Öğretim Üyesi Gelişim Seminerleri”nin ilki 12-14 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi

Tarih:  -



Öğretim Üyesi Gelişim Seminerleri Koç Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Merkezi (KOLT) direktörü Doç. Dr. Nazlı Baydar ve merkez koordinatörü Dr. Zuhal Zeybekoğlu tarafından verildi. “Öğrenme İlkeleri ve Etkili Öğrenme İçin Ders Tasarımı” ile “Akademik Ortama Uygun Davranış, Ölçme ve Etik” başlıklı seminerler verildi.

12 Haziran 2012 - 09:00 – 17:00

“Öğrenme İlkeleri ve Etkili Öğrenme İçin Ders Tasarımı Semineri I”

13 Haziran 2012 - 09:00 – 17:00

“Öğrenme İlkeleri ve Etkili Öğrenme İçin Ders Tasarımı Semineri II”

14 Haziran 2012 - 09:00 – 17:00

“Akademik Ortama Uygun Davranış, Değerlendirme ve Etik”

Dr. Nazlı Baydar

Dr. Nazlı Baydar Koç Öğrenme ve Öğretme Merkezi’nin (KOLT) kurucu direktörü ve Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde doçenttir. Baydar, Yüksek Öğretimde Mesleki ve Örgütsel Gelişim Ağı (POD) ve Amerikan Üniversiteler Derneği’nde (AAC&U) yüksek öğretimde öğretme ve öğrenmeyle ilgili birçok akademik seminere ve çalışma grubuna katılmıştır. Baydar, Koç Üniversitesi öğretim üyelerine, araştırma görevlilerine ve diğer eğitim kurumlarına yönelik birçok çalışma grubu, eğitim ve oryantasyon programları düzenlemekte ve uygulamaktadır.

Dr. Zuhal Zeybekoğlu

Dr. Zuhal Zeybekoğlu Koç Öğrenme ve Öğretme Merkezi (KOLT) koordinatörüdür. Zeybekoğlu, AB Ofisi Grundtvig program koordinatörü olarak ve Proje Geliştirme Ofisi’nde proje uzmanı olarak çalışmıştır. Eğitim Fakültesi Stratejik Planlama ve Uygulama ekibinde de üyelik yapmıştır. Oklahoma Üniversitesi’nde “Etkili öğrenme için ders planlama” konusunda 14 modüllük bir sertifika programını tamamlamıştır. Yakın zamanda EERA Network 3 tarafından düzenlenen “Müfredat Politikaları ve Uygulamalarına Yönelik Olarak Müfredat Araştırmalarının Değerini Güçlendirme” konulu bir eğitime katılmıştır.


TEDÜ ÖĞRETME VE ÖĞRENME MERKEZİ