TEDU 400 Seminerleri - Hitabet Sanatı

Tarih:  -

Öğrenci Gelişim Semineri açılımı ile düzenlediğimiz TEDU 400 kodlu seminerler serisi Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Eğitmen Murat ATAK’ın “Hitabet Sanatı” semineriyle devam ediyor. Seminerin Adı: "Şu insan beyni ne ilginçtir; doğduğumuz an’dan, kürsüye ilk çıktığımız an'a kadar kusursuz işler."

Seminer,

26 Aralık Perşembe Saat: 11:00’de

Fatma-Semih Akbil Kültür Merkezi / Garanti Bankası Amfisi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu seminerle amaçlanan, 1. Sınıf öğrencilerinin topluluk önünde konuşma kurallarını öğrenmesi ve ilerleyen yıllarda büyük avantajlar sağlayacak bu sanatın en önemli parametrelerine hakim olmasıdır. Seminerin içeriği aşağıda verilmiştir.

Seminer İçeriği: "Şu insan beyni ne ilginçtir; doğduğumuz an’dan, kürsüye ilk çıktığımız an'a kadar kusursuz işler."

• Kürsüye gelmeden önce yapılması gerekenler,
• Kürsüdeki davranışlarımız,
• Dinleyiciyi etkileme, söz ve postür uyumu,
• Doğru ve güzel konuşma sanatı.

Not: Katılım 66 kişi ile sınırlıdır