TEDÜ Oryantasyon Programı

Tarih:  -

TEDU Oryantasyon Programı

Yeni başlayan öğrencilerimizin “Oryantasyon Programı” 20 Eylül Perşembe günü gerçekleşti.

Rektörümüz, Dekanlarımız, İngilizce Dil Okulu, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Öğretme–Öğrenme Merkezi yetkilileri, fakültelere göre paralel salonlarda bilgi aktardılar. Rektörümüz yaptığı konuşmasında, TED Üniversitesi’nin diğer üniversitelerden ayrıldığı niteliklerinden bahsederken, bunlardan en iddialısının ‘kültürlü’, ‘çok yönlü’, ‘bilgili’, ‘dünyayı bilen’, ‘inisiyatif sahibi’ gençler yetiştirmek hedefi olduğunu söyledi. Prof. Vardar, “Buna uygun öğretim üyelerini almak, program çatısını kurmak, 8 yarıyıllık ders programlarını hazırlamak, ders verme yöntemleriyle ilgili değişimi başlatmak süreçlerine çok büyük emekler verdik, titizlikle çalıştık, şimdi bunları uygulama zamanı. Üniversite yaşamının oturması, tüm paydaşlara tatmin edici hizmeti vermesi uzun yıllara yayılan bir süreçtir. Paydaşlar, diğer bir deyişle üniversitenin ilişkisinin bulunduğu unsurlar, yani öğrenciler, öğretim elemanları, idari personel, aileler, işverenler, mezunlar, diğer üniversite öğretim üyeleri, kamu yöneticileri, bu süreçte var olmak, gelişime destek olmak, birbirleriyle etkileşim içinde bulunmak, ortak hedefe beraberce yürümek durumundadır” dedi. Program, üniversite bahçesinde kokteyl parti ile son buldu.

Bir sonraki etkinlikte 3 Kasım Cumartesi günü, sabah kahvaltısında gerçekleşecek. Öğrencilerimizin ailelerini “Aile Katılım Günü”nde ağırlayacağız. Ailelerimizle hem bilgi paylaşmayı, hem de onların görüşlerini almayı hedefliyoruz.

Oryantasyon ProgramıOryantasyon ProgramıOryantasyon ProgramıOryantasyon Programı

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız