TEDÜ Oryantasyon Programı

Perşembe, 20 Eylül 2012
Başlangıç zamanı:

TEDU Oryantasyon Programı

Yeni başlayan öğrencilerimizin “Oryantasyon Programı” 20 Eylül Perşembe günü gerçekleşti.

Rektörümüz, Dekanlarımız, İngilizce Dil Okulu, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Öğretme–Öğrenme Merkezi yetkilileri, fakültelere göre paralel salonlarda bilgi aktardılar. Rektörümüz yaptığı konuşmasında, TED Üniversitesi’nin diğer üniversitelerden ayrıldığı niteliklerinden bahsederken, bunlardan en iddialısının ‘kültürlü’, ‘çok yönlü’, ‘bilgili’, ‘dünyayı bilen’, ‘inisiyatif sahibi’ gençler yetiştirmek hedefi olduğunu söyledi. Prof. Vardar, “Buna uygun öğretim üyelerini almak, program çatısını kurmak, 8 yarıyıllık ders programlarını hazırlamak, ders verme yöntemleriyle ilgili değişimi başlatmak süreçlerine çok büyük emekler verdik, titizlikle çalıştık, şimdi bunları uygulama zamanı. Üniversite yaşamının oturması, tüm paydaşlara tatmin edici hizmeti vermesi uzun yıllara yayılan bir süreçtir. Paydaşlar, diğer bir deyişle üniversitenin ilişkisinin bulunduğu unsurlar, yani öğrenciler, öğretim elemanları, idari personel, aileler, işverenler, mezunlar, diğer üniversite öğretim üyeleri, kamu yöneticileri, bu süreçte var olmak, gelişime destek olmak, birbirleriyle etkileşim içinde bulunmak, ortak hedefe beraberce yürümek durumundadır” dedi.
Program, üniversite bahçesinde kokteyl parti ile son buldu.

Bir sonraki etkinlikte 3 Kasım Cumartesi günü, sabah kahvaltısında gerçekleşecek. Öğrencilerimizin ailelerini “Aile Katılım Günü”nde ağırlayacağız. Ailelerimizle hem bilgi paylaşmayı, hem de onların görüşlerini almayı hedefliyoruz.

.mini {
float:left;
margin: 0px 3px 4px 0;
}

Oryantasyon Programı

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız
Yeni başlayan öğrencilerimizin “Oryantasyon Programı” 20 Eylül Perşembe günü saat 16:00’da başlıyor. 16-17:30 arasında Rektör, Dekanlar ve İngilizce Dil Okulu, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Öğretme–Öğrenme Merkezi yetkilileri fakültelere göre paralel salonlarda bilgi aktaracaktır. Program, üniversite bahçesinde 2 saatlik, müzik eşliğinde kokteyl parti ile sona erecektir.

Oryantasyon programına sadece öğrencilerimizi davet ediyoruz. Öğrencilerimizin ailelerini “Aile Katılım Günü”nde ağırlayacağız. 3 Kasım Cumartesi günü, sabah kahvaltısında ailelerimizle hem bilgi paylaşmayı, hem de onların görüşlerini almayı planladık.

SaatEFIIBFMMF
16:00-16:15RektörCTL (Öğretme-Öğrenme Merkezi)Öğrenci İşleri,

16:15-16:30DekanRektörCTL (Öğretme-Öğrenme Merkezi)

16:30-16:45ELS (İngilizce Dil Okulu)