Mimarlık Fak. Dekanımız Prof. Dr. Ali Cengizkan "Mimarlığa Katkı Ödülü"ne Layık Görüldü

MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANIMIZ PROF. DR. ALİ CENGİZKAN "MİMARLIĞA KATKI ÖDÜLÜ"NE LAYIK GÖRÜLDÜ

2018 / XVI. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri

2018 / XVI. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri kapsamında yapılan başvurular, 22-23 Mart 2018 tarihli toplantıda değerlendirmeye alındı. Seçici Kurul değerlendirme çalışmaları sonucunda; Mimar Sinan Büyük Ödülü’ne, Mimarlığa Katkı Ödülü’ne ve Anma Programı’na değer görülen isimler ile Yapı, Proje ve Fikir Sunumu dallarında ödül adaylığı alan eserler belirlendi ve kamuoyuna duyuruldu.

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Cengizkan ise 2018 / XVI. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri kapsamında "Mimarlığa Katkı Ödülü"ne layık görüldü.

Ödül Töreni ve Sergi Hakkında:

Ödül töreni ve sergi açılışı 6 Nisan 2018’de Ankara Cermodern Modern Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olup, saat 18.30’da sergi ve konferans salonuna girişler yapılacak ve saat 19.00’da tören başlayacaktır. Ödüle değer görülen eserler, tören sırasında açıklanacak ve ödüller sahiplerine takdim edilecektir. Seçici Kurul değerlendirmesine sunulan tüm eserlerle birlikte sergi, 13 Nisan 2018 tarihine kadar Cermodern’de ziyaretçilere açık olacaktır.