Ana içeriğe atla

TED Üniversitesi'nde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı!

 

TED ÜNİVERSİTESİ'NDE MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI!

TED Üniversitesi olarak üçüncü dönem mezunlarımızı vermenin heyecanını yaşadığımız 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, TED Ankara Koleji Stadyumu’nda gerçekleşti.

Öğretim üyelerimiz ve mezunlarımızın bando eşliğinde stadyuma girmesiyle başlayan TEDÜ 2018 Mezuniyet Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. H. Belgin Ayvaşık, TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Yük. Müh. M. Sani Şener ve Üniversite Birincimiz Yasemin Öztürk’ün konuşmasıyla devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. H. Belgin Ayvaşık konuşmasında; “Siz mezunlarımızın, iş yaşamınızda da Atatürk’ün çizdiği yolda Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkan, güzel karakterli, iyi niyetli, çağdaş, topluma ve insanlığa faydalı, toplumsal sorumluluk sahibi,  başkalarının haklarına ve görüşlerine saygılı ve çalışkan kişiler olarak toplumun saygın ve güvenilir bireyleri olacağınız konusunda hiçbir şüphem yok. TED Ailesi’nin bir üyesi olarak sizlerin TED meşalesini, yaptığınız her işte gururla taşıyacağınıza gönülden inanıyorum.” diyerek mezunlarımızı yeni yaşamlarına uğurladı.

TEDÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Sani Şener ise “Eğer gülersen tüm dünya seninle birlikte güler, ama ağlarsan yalnız ağlarsın” diye bir söylem vardır.  Biz TED’liler hep beraber güleriz ama ağlayacaksak da hep beraber ağlarız.” diyerek TED Üniversitesi kapılarının öğrencilerimize her zaman açık olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi olmak üzere dört fakülte ve çeşitli yüksek lisans programlarımızdan, akademik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, diplomalarını alarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı tören, kep atma töreni ile son buldu.