TİMÖB 2018 Etkinliği TEDÜ'de Gerçekleşti!

TİMÖB 2018 ETKİNLİĞİ BU YIL TEDÜ'DE YAPILDI!

Bu yıl 11.’si düzenlenen TİMÖB (Türkiye İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Buluşması), 28 Nisan - 1 Mayıs 2018 tarihlerinde TED Üniversitesi'nde gerçekleşti.

IACES TED Üniversitesi Yerel Komitesi tarafından gerçekleştirilen TİMÖB etkinliği, 45 farklı üniversiteden 412 inşaat mühendisliği öğrencisinin baretleriyle, Anıtkabir'i ziyaret etmesiyle başladı.

Açılış kokteyli ve konuşmalarla devam eden etkinlikte; Cengiz İnşaat, Nurol İnşaat, Yenigün İnşaat ve daha nice önde gelen firmaların katılımıyla 2 gün boyunca konferanslar ve workshoplar düzenlendi.

Kapanış yemeği ve partisiyle sonlanan TİMÖB etkinliği, Türkiye'de inşaat mühendisliği öğrencileri için yapılan en büyük etkinlik olma özelliğini bulunduruyor.