Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı

İngiliz Dili Eğitimi Lisans Programının misyonu, İngilizce öğretmenliği uygulamalarına ulusal ve uluslararası düzeyde katkılar sağlayabilen, yaratıcı ve eleştirel düşünce becerilerine sahip, nitelikli İngilizce öğretmenleri yetiştirmektir. Programımızda yer alan dil eğitimi, edebiyat, genel kültür ve bilim dersleri kapsamında öğrencilerimiz çok yönlü ve disiplinler arasındaki ilişkileri özümseyebilecek  şekilde yetiştirilecektir.

İngiliz Dili Eğitimi Programımız öğrencilerine alan derslerinin yanı sıra ortak temel dersler ve öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik çeşitli seçmeli dersler sunmaktadır. Öğrencilerimiz bölümümüzde sunulan ikinci yabancı dil dersleri ile gerek kişisel gelişim, gerekse mesleğe yönelik transfer edilebilirlik bağlamında kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır.

Bölümün web sitesi için tıklayınız