Sözlü ve Sözsüz İletişim Eğitimi Tamamlandı

Tarih:  Date

Gerek sosyal hayatta gerekse profesyonel hayatta etkili iletişimin önemi giderek büyüyor. Gerekli olan bilgileri ve yapılması gerekenleri öğrenme, doğru iletişim kurallarına göre hareket etme ve davranış biçimlerini söz konusu durumlara göre yönlendirme amacıyla;

25 Şubat 2017 tarihleri arasında Ebru Savun tarafından TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Profesyonel Yaşamda Sözlü ve Sözsüz İletişim Eğitimi gerçekleştirildi.

TED Üniversitesi Kampüsünde yapılan eğitime; TEDÜ Tanıtım Ekibi bünyesinden öğrenciler ve bireysel katılımcılar dahil oldu. TEDÜ Tanıtım Ekibinin çalışmalarının güçlendirilmesi yönünde iletişim detaylarını anlatan Ebru Savun; kurumsal imaj, sözlü ve sözsüz iletişim, etkili dinleme ve renklerin önemi üzerinde durdu.