Ana içeriğe atla

Ceren Büşra Ertong

Ceren Büşra Ertong

Ceren Büşra Ertong

Kurumsal Gelişim Ofisi

Müdür

Ankara’da 1986 yılında doğan C.Büşra ERTONG, 2008 yılında Gazi Ünviersitesi İİBF Ekonometri Bölümü’nden lisans derecesi ile mezun olmuştur ve İktisat Bölümü’nden çift anadal derecesine sahiptir. 2011 yılında “Türkiye'de Şartlı Nakit Transferi Yardımlarını Etkileyen Faktörlerin Lojistik Regresyon Analiziyle Tahmini" adlı tez çalışmasıyla Gazi Üniversitesi Ekonometri Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır. Halen aynı programda Doktora eğitimine devam etmektedir. Akademik ilgi alanı arasında stratejik yönetim, proje yönetimi, sosyal politika, yoksulluk ve mekânsal ekonometri yer almaktadır.

2009-2018 yılları arasında TÜBİTAK – BİLGEM – Yazılım Teknolojileri Enstitüsünde araştırmacı olarak görev yapmıştır. Bu süre boyunca kamu kurumlarına yönelik tasarlanan dijital politika geliştirme, dijital dönüşüm, yazılım ve sosyal AR-GE projelerinde iş analisti, dijital dönüşüm uzmanı ve proje yönetici yardımcısı olarak görev almıştır. Proje yönetimi, süreç yönetimi (analiz, tasarım / dokümantasyon ve model geliştirme), iş analizi ve gereksinim yönetimi, risk yönetimi, son kullanıcı ile nitel ve nicel veri analizi (Mevcut Durum Analizi, İhtiyaç Tanımlama ve Çözüm Bulma, Paydaş Analizi, Ekonometrik - İstatistiksel Modelleme, Nitel Veri Analizi, Nicel Veri Analizi, Anket Tasarımı vb.), strateji planlama ve değişim yönetimi konularında deneyim kazanmıştır.

Temmuz 2018 - Şubat 2020 tarihleri arasında, Kalite Güvence ve Kurumsal Analiz Biriminde Kalite Uzmanı olarak Kalite Yönetim Sistemine yönelik çeşitli faaliyetleri yürütmüştür. Şubat 2020 itibariyle Kurumsal Gelişim Ofisi Müdürü olarak atanmış olup, kurumsal ve sürdürülebilir gelişim ortamının sağlanması hedefi doğrultusunda görevine devam etmektedir. Aynı zamanda, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programlarında değerlendirici olarak görev almaktadır. Ayrıca, Project Management Professional (PMP) unvanına ve ISO9001: 2005 Lead Auditor sertifikasına sahiptir.