Skip to main content

Mimarlık ve Tasarım Topluluğu Talks04, Mezunumuz Melis Küçüktunç’un Katılımıyla Gerçekleşti

 

Mimarlık ve Tasarım Topluluğu Talks04, Mezunumuz Melis Küçüktunç’un Katılımıyla Gerçekleşti

TED Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Topluluğu tarafından düzenlenen Talks04, Üniversitemiz Mimarlık Bölümü mezunu Melis Küçüktunç’un katılımıyla gerçekleşti.

Melis Küçüktunç, öğrencilerimize, lisans eğitiminden sonra Londra Architectural Association Design Research Laboratory'de aldığı yüksek lisans eğitiminden, Londra’daki yaşamından profesyonel yaşamdaki deneyimlerinden bahsetti.

Mezunumuza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

---------------------------------------------------------------------------

Melis Küçüktunç, 2017 yılında TED Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldu. Lisans eğitiminden sonra Architectural Association Design Research Laboratory'de (AADRL) yüksek lisans eğitimine başlamak üzere Londra’ya yerleşti. Araştırma projesini konutlarda çağdaş tasarım ve robotik üretim teknolojileri üzerine tamamladı. 2018 yazında, Autodesk Build Space’te Araştırmacı olarak projesini geliştirdi. Takım arkadaşlarıyla birlikte, Danimarka’da yer alan Odico Robotik şirketi ile iş birliği yaparak tasarladıkları prefabrik konut ünitelerinin, gerçek ölçekli prototipini inşa etme şansına sahip oldu. Bu proje, AA Projects Review sergisinde ve Zaha Hadid Gallery’de sergilendi. Melis Küçüktunç, bir seneyi aşkın süredir Londra’da şirketlere ve kişilere mimari tasarım ve danışmanlık hizmeti veriyor ve PLP Architecture bünyesinde Mimar olarak çalışıyor.