Liberal Eğitim İle Kendini Geliştiren Çok Yönlü Bireyler

Türk Eğitim Derneği’nin eğitim alanındaki 93 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında kurulan TED Üniversitesi, bir asra yaklaşan eğitim meşalesinin son 10 yılını üniversite düzeyinde taçlandırıyor.

Liderlik yapabilen, bilimsel bakış açısına sahip, sanattan anlayan, sosyal açıdan gelişmiş çok yönlü bireyler yetiştirmek için bütüncül bir eğitim modelini benimseyen TED Üniversitesi,  mesleki eğitimi, bilim ve sanat eğitimi ile birlikte vermektedir.

hoca

Farklı kültürler ve doğa hakkında bilgi sahibi; bilişsel ve uygulama becerileri gelişmiş; bireysel ve toplumsal sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine katkı sağlayan TEDÜ Bütüncül Eğitim Modeli; düşük sınıf mevcudu ile alanında seçkin akademisyenlerle öğrenciler arasında yakın bir iletişim kurulmasını sağlar.