Ana içeriğe atla

Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı

Tarih:  -

Antalya TEDU Standı

TED Üniversitesi 5-6-7 Nisan tarihlerinde Antalya`da gerçekleşen 12. Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı`na katıldı. Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi`nde gerçekleşen fuara ulusal ve uluslararası düzeyde 52 üniversite katıldı. Üniversite sınavlarına girmeye hazırlanan lise öğrencileri bu fuar sayesinde; üniversitelerin fakülteleri, bölümleri, puanları, burs olanakları, yurtları, uluslararası öğrenci değişim programları gibi konular hakkında detaylı bilgiye ulaşarak, tercihlerini en doğru şekilde belirleme imkanı elde ettiler.
Tanıtıma, TED Üniversitesi`ni temsilen, TED Üniversitesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Mutlu Ata Can, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Günel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin Ünal ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü araştırma görevlisi Baran Kahyaoğlu katıldı. Üç gün süren tanıtımlar boyunca fuarı ziyaret eden üniversite adayları ve ailelerine TED Üniversitesi`nin fakülteleri ve eğitim imkanları hakkında detaylı bilgiler verildi. Çevre il ve ilçe okullarının yanısıra TED kolejlerinin de çok yoğun ilgi gösterdiği TED fuar standında, öğrenci adayları TED Üniversitesi akademik kadrosuyla birebir tanışma ve sorularına detaylı yanıt alma fırsatı yakaladı. Fuarın son gününde, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Murat Günel, “Geleceğin Öğretmenleri” başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.
Türkiye çapında en yüksek katılım oranıyla eğitim fuarları arasında önemli bir yer teşkil eden Antalya 12.Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı`nda TED Üniversitesi, Eylül 2012`de eğitim ve öğretime başlayacağını duyurmanın yanısıra hem idari hem akademik boyutta kapsamlı bir temsili gerçekleştirerek eğitime verdiği önemi bir kez daha vurguladı.
Antalya TEDU Standı