TED Üniversitesi Okul Tanıtım Etkinliklerine Devam ediyor

TED Üniversitesi Okul Tanıtım Etkinlikleri

TED Üniversitesi, TED okullarında başladığı ve yakın zamanda Türkiye’deki birçok okulda da gerçekleşecek olan üniversite tanıtım etkinliklerine devam ediyor. Ortaöğretim 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen bu toplantılara öğrenci aileleri, öğretmenler ve rehber danışman öğretmenlerin katılımı da sağlanıyor.  Ankara, İstanbul, Antalya ve Kayseri gibi illerimizde gerçekleşen ilk tanıtım toplantılarıyla eşzamanlı olarak Ankara ve İstanbul’da çeşitli üniversite tanıtım günlerine katılım da gerçekleşti.

Etkinlikler süresince katılımcılara üniversitemizin genel tanıtımlarının yanı sıra dünyada ve Türkiye’de yükseköğretimdeki gelişmeler, vakıf üniversitelerinin konumu, meslek seçme aşamasındaki öğrencilerin doğru tercih yapmalarına katkıda bulunacak ön bilgiler,  yurt içinde ve yurt dışında eğitim olanaklarını değerlendirme sürecinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler de veriliyor.