Skip to main content

Bilgilendirici Toplantılar, Webinarlar, Dijital Ortamda Toplantılar

Bilgilendirici Etkinlikler

Röportaj ve Söyleşiler

TEDÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Kürşad Demirutku tarafından BBC News Türkçe için YouTube üzerinden yayın yapan +90 Kanalında "Koronavirüs sürecinde psikolojimiz: Bildiğimiz sosyal yaşamı yitirmiş durumdayız." konulu bir röportaj gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.

TEDU EduAction Topluluğu tarafından hazırlanan "Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 100.yılı: Geçmişten Günümüze Çocuk" programı kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Begüm Serim Yıldız tarafından “Pandemide Çocuk Olmak” konulu bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.

TEDÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından Alvaro Rodriguez Talk: "Covid, Multilateralism and Sustainable Development Goals in the Age of Anxiety" gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.

Çevrimiçi Seminerler

TEDÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Onur Özmen tarafından,

  • Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Mersin’de ve Malatya TED Koleji’nin organizasyonu ile kolej bünyesindeki eğitimci, öğrenci ve velilere yönelik “Pandemi Krizinin Psikolojik Etkileri” başlıklı çevrimiçi seminerler gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.
  • “Okul ortamında krize müdahale” başlıklı semineri gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.

TEDÜ Psikoloji Topluluğu tarafından 7 adet çevrimiçi seminer gerçekleştirilmiştir.

Pandemi Sürecinde Kadınlar   Pandemi Sürecinde Kadınlar          

        

TEDÜ Kariyer Merkezi Faaliyetleri

TEDÜ Kariyer Merkezi ve TED Kariyer Komitesi tarafından Prof. Dr. Sinan Canan ile "Korona Günlerinde İnsanın Fabrika Ayarları" adlı çevrimiçi bir seminer gerçekleştirilmiştir. Detayı için tıklayınız.

TEDÜ Öğrenme – Öğretme Merkezi Bilgilendirici Faaliyetler

TEDÜ Öğrenme – Öğretme Merkezi tarafından akademisyenlere uzaktan eğitim sürecinde yararlanabilecekleri faydalı bilgiler için kaynak havuzu oluşturulmaya çalışılmıştır. Bu kapsamda uzaktan eğitim sürecini destekleyebilecek bağlantılar, videolar ve kısa makaleler, çevrimiçi öğretim için ipuçları, çevrimiçi derslerde kullanabilecek çevrimiçi araçlar ve evde çalışma veya zaman yönetimi gibi çeşitli konulara yönelik faydalı bilgilerin ve notların bir araya getirildiği “Tips for Effective Online Teaching” isimli bir rehber hazırlanmıştır. Diğer ilgili kaynaklar için tıklayınız.

Covid-19 Gündemi sayfasına geri dönmek için tıklayınız.