Incubators 4 Change Project Open Event

Davetlisiniz! Incubators 4 Change Project Open Event

Sizleri ‘Incubators 4 Change’ Projesi kapsamında 28 Haziran 2022, Salı günü saat 14:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan açık etkinliğimize davet ediyoruz.
Erasmus Plus ‘İnovasyon için İşbirliği ve İyi Uygulamaların Değişimi’ Programı (KA2) kapsamında finanse edilen ‘Incubators 4 Change’ (I4C) Projesi, ESSEC Business School (Fransa) tarafından TED Üniversitesi ve Social Impact Award (Avusturya) ortaklığında yürütülmektedir. Projenin amacı, daha etkin sosyal girişimcilik destek mekanizmalarının geliştirilmesine, verimli kuluçka süreçlerinin tanımlan

masına, sosyal girişimcilik kavram ve uygulamaları hakkında daha geniş bir perspektiften bilgi oluşturulmasına ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaktır.
ESSEC Business School ve Social Impact Award uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, projenin odaklandığı ana temalar olan sosyal girişimler için kapasite geliştirme, sosyal girişimlerin refahı ve sosyal etki üzerine bir tartışma yürütülecektir.

Etkinlik dili İngilizcedir.
Kayıt yaptırmak için bu bağlantıda yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

l4c