gülçin hoca

TEDÜ Sosyoloji bölümü öğretim üyesi Dr. Gülçin Con Wright’ın yürütücülüğünü üstlendiği, TEDÜ Sosyoloji bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Kezban Çelik ve Dr. Aylin Çakıroğlu Çevik, TEDÜ Şehir ve Bölge Planlama bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Ela Ataç Kavurmacı ve Dr. Zeynep Eraydın’ın da araştırmacı olarak yer aldığı “6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri Sonrası Kitlesel Göçün Değerlendirilmesi: Ankara ve Mersin Örneği” başlıklı proje Tübitak 1001 SOBAG desteğine layık görüldü.

Bu proje, disiplinler arası ve kurumlararası iş birliğini dayanmaktadır. Projenin araştırmacı kadrosunu Mersin Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Günnur Ertong Attar, Ankara Üniversitesi Coğrafya bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayla Deniz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğretim üyesi Dr. Elif Sabahat Mura oluşturmaktadır.