K.K.T.C Büyükelçisi İsmet Korukoğlu'ndan Üniversitemize Nezaket Ziyareti

tedu

K.K.T.C Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve K.K.T.C Ankara Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Ahmet Arslan üniversitemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Sayın Korukoğlu ve Sayın Arslan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levend Parnas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya Güneri ve Genel Sekreter Levent Küpeli ile rektörlük makamında bir araya geldi. İş birliği olanakları üzerine yapılan görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu üniversitemiz ile ilgili bilgilendirme yaparak, K.K.T.C Büyükelçisi Sayın İsmet Korukoğlu ve K.K.T.C Ankara Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Sayın Ahmet Arslan’ın gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.