TED Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

mezunyet

TED Üniversitesi'nin 7. dönem lisans ve lisansüstü mezuniyet töreni 26 Haziran 2022 tarihinde TED Ankara Koleji Vakıf İncek Kampüsü Stadyumunda gerçekleştirildi.

Akademisyenler ve mezunların yürüyüşüyle başlayan mezuniyet töreninde, sırasıyla TED Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Batuhan Önder,  TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, ETİ Gıda CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Polatoğlu ve TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve üniversite birincisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Programı mezunu Fizza Batool birer konuşma gerçekleştirdi.

TED Üniversitesi’nden 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 555 lisans, 24 lisansüstü öğrenci mezun oldu.