TEDÜ Roketsan İşbirliğinin İlk Adımları Atıldı

TEDÜ, TED Üniversitesi, Roketsan, Savunma Sanayi, işbirliği

TED Üniversitesi ve Roketsan arasında geliştirilebilecek olası iş birliği konularını görüşmek üzere Roketsan’da bir buluşma gerçekleştirildi.

Toplantıda Roketsan’ı temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit, Genel Müdür Murat İkinci, Strateji ve Teknoloji Yönetimi Direktörü Dr. Oğuz Menekşe ve İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörü Selin Tamer yer aldı.

TED Üniversitesi’ni temsilen; Rektörümüz Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemal Levend Parnas, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selin Aradağ Çelebioğlu, Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Uğur Yıldız, Dr. Öğretim Üyesi Onur Baş ve Dr. Berkay Orhaner katılım sağladı.

İki kurumun geliştirebilecekleri Ar-Ge işbirlikleri, ortak eğitim süreçleri ve TEDÜ öğrencilerine sağlanabilecek katkılar görüşüldü.

TED Üniversitesi olarak savunma sanayi sektörüne olan desteğimiz ve işbirliğimiz devam edecek.