Ana içeriğe atla

2020-2021 Yüksek Lisans Programlarına Kayıt

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

YENİ KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI

 

KAYIT İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

  • Öğrenciler 21-23 Eylül 2020 tarihleri arasında aşağıda belirtilen kayıt evraklarını  oim@tedu.edu.tr adresine gönderecektir.

 

Kayıt dilekçesi için tıklayınız.

  1. Başvuru sırasında mezun adayı olan ve öğrenci belgesi sunan adaylar için Lisans Diplomasının onaylı kopyası
  2. Transkript-Not Çizelgesi (e-imzalı veya ıslak imzalı ve mühürlü). Resmi kopya (official copy) kapalı zarf transcript (En geç 15.10.2020 tarihine kadar TED Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğüne kargo ile gönderilecektir) 
  3. 1adet fotoğraf  (jpg) formatında
  4. Öğrenim ücreti dekontu (https://afa.tedu.edu.tr/tr/afa/2020-2021-egitim-ogretim-yili-yuksek-lisans-programlari-ogrenim-ucretleri)

 

  • Kayıt evraklarının teslimi için öğrenciler kampüse gelmeyecek, kayıtlar Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından 24-26 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • TEDU kullanıcı hesapları Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü tarafından e-posta ile iletilecektir.
  • TEDÜ Öğrenci Portalı’na giriş için gereken kullanıcı kodu ve şifre bilgileri, kayıt dilekçesinde belirtilen e-posta adreslerine gönderilecektir.
  • Akademik danışmanlar ilgili Enstitü Sekreterinden (serkan.karaca@tedu.edu.tr) öğrenilecektir. Öğrenci, danışmanı ile görüştükten sonra, My TEDÜ Portal üzerinden ders kaydını yapacaktır.
  • TEDÜ Kimlik Kartı, kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilere, DenizBank tarafından kurye aracılığı ve imza karşılığında en geç 20 Ekim 2020 tarihine kadar Kimlik Paylaşım Sistemi'nde (MERNİS) kayıtlı olan adrese gönderilecektir. TEDÜ Kimlik Kartı'nı teslim alamayan öğrenciler, DenizBank Cebeci/Ankara Şubesi'nden teslim alabilirler. TEDÜ Kimlik Kartı'nızı teslim aldıktan sonra sözleşme imzalamanız için herhangi bir DenizBank Şubesi'ne bizzat başvurmanız gerekmektedir

 

Tarih: