“Eğitimde Engelleri Aşmak” Atölyeleri

Değerli TEDÜ Ailesi;

TED Üniversitesi EduAction Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen bu yıl 19 Aralık Cumartesi günü dördüncüsü gerçekleşecek olan “Eğitimde Engelleri Aşmak” atölyelerine hepiniz davetlisiniz!

KAYIT LİNKİ: https://forms.gle/PcrhyRr5TS7u4aK59

*Etkinliğimiz dört atölye şeklinde planlanmıştır.

*Lütfen formu eksiksiz doldurduğunuzdan emin olunuz.

*Etkinlik kontenjanlıdır.

*Katılımcı belgesi 3 atölyeye katılım gösteren katılımcılarımıza online olarak iletilecektir.

Program:

11.10 - 12.00 > ''Evrensel Tasarıma Dayalı Etkili Öğretim Uygulamaları'' / Doç. Dr. Nilay Kayhan (Ege Üniversitesi)

12.10 - 13.00 > "Erişilebilirlik Üzerine Düşünmek" / Seben Ayşe Dayı (Gazeteci Antropolog\Erişilebilir Her Şey Kurucu Ortağı)

13.10 - 14.00 > ''Engelli Çocuk Hakları ve Haklara Erişim Üzerine Söyleşi'' / Ada Karakocaoğlu (4.Sınıf ve BİLSEM Öğrencisi) ve Şerife Karakocaoğlu (Ada'nın Annesi ve Fen Bilgisi Öğretmeni)

14.10 - 15.00 > ''Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireyler ve Eğitimleri'' / Doç. Dr. Seray Olçay (Hacettepe Üniversitesi) ve Ar. Gör. Dinçer Saral (Hacettepe Üniversitesi)

Yer: Zoom

Tarih: 19.12.2021