Meme Sağlığı Farkındalığı Toplantısı

Tarih:  -

MEME SAĞLIĞI FARKINDALIĞI TOPLANTISI

TEDÜ Sağlık Merkezi tarafından düzenlenen; Prof. Dr. Ercüment Hayri Tekin ile Dr. Işıl Tunçbilek'in "Meme Sağlığı Farkındalığı" ve "Meme Kanserinde Erken Tanı ve Radyolojik Görüntüleme" konularında bilgilendirme yapacağı Meme Sağlığı Farkındalığı Toplantısı'na tüm TEDÜ Ailesi davetlidir.

Tarih: 02 Kasım 2018 Cuma
Saat: 16.30-17.30
Yer: Ahmet Ersan Konferans Salonu

---------------------------------------------

Prof. Dr. Ercüment Hayri Tekin

Ercüment Hayri Tekin, 01 Mart 1961 tarihinde Kırıkkale’de dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji'nde tamamladı. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1985 yılında mezun oldu. 1985–1986 yılları arasında Edirne, Keşan Suluca Sağlık Ocağı'nda görev yaptı. 1986–1992 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı'nda ihtisas yaparak 1992 yılında Genel Cerrahi Uzmanı olmaya hak kazandı. 1992–1993 yılları arasında Trabzon Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttü. 1993 yılında Ankara Mevki Hastanesi’nde askerlik hizmetini yaptı. Sonrasında Medical College of Wisconsin’den burs alarak Amerika Birleşik Devletlerine eğitimi için gitti. 1998 yılında ABD’ye, Cleveland Clinic Breast Center (Cleveland Klinik Meme Merkezi) ve 2003 yılında İngiltere Liverpool’da bulunan Royal Liverpool Hospital Breast Centre’da (Royal Liverpool Hastanesi Meme Merkezi) meme hastalıkları konusunda çalışmalarda görev aldı.

Akademik Kariyeri:

1993–1995 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak başladı. Aynı üniversitede yardımcı doçentlik ve doçentlik görevlerinde bulundu. 2005 yılından bu yana ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda profesör unvanı ile öğretim üyeliği görevine devam etmektedir.

Dr. Işıl Tunçbilek

1968 yılında Ankara’da doğan Işıl Tunçbilek, 1986 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1989 yılında iki ay süre ile Montpellier-Fransa’da Profesör Lamarque’ın Radyoloji Kliniği’nde çalıştı. Eylül 1993 tarihine kadar Niğde Bor Ana-Çocuk Sağlığı Merkezi’nde mecburi hizmet yaptı. 1997’de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bölümü’nde radyoloji ihtisasını tamamlayarak, 2005-2006 yılları arasında 1 yıl süreyle Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji ABD’de Meme Radyolojisi Birimi’nde çalıştı.