24 Kasım Öğretmenler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Üniversitemizde bu yıl, 24 Kasım Öğretmenler Günü, TEDÜ Eğitim Fakültesi ve EduAction Öğrenci Topluluğu organizasyonuyla düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz öncelikle Anıtkabir'i ziyaret ederek, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozalesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Eğitmen Dr. Tülay Üstündağ, TEDÜ'lülerle bir araya gelerek “Türkiye’de İyi Öğretmen Olmak” başlıklı bir seminer verdi. Dr. Tülay Üstündağ, kendi özgeçmişinden kısaca bahsederken geleceğin eğitimcileri olan Eğitim Fakültesi öğrencilerimize iyi bir öğretmen olabilmenin püf noktalarını, kendi hayatından kesitler vererek anlattı. TEDÜ'lüler seminerin ardından, öğrencilerimizin tarafından gerçekleştirilen dans gösterisi ve müzik eşliğinde düzenlenen kokteyle katıldı.