Cumhuriyetimizin 97. Yılını Anıtkabir Ziyareti ile Kutladık!

TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Belgin Ayvaşık önderliğindeki TEDÜ Heyeti, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlangıcı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutlamak amacıyla 27 Ekim 2020 tarihinde Anıtkabir’e resmi törenle ziyaret gerçekleştirdi. Mozoleye çelenk takdimi ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşu sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Belgin Ayvaşık, Anıtkabir Özel Defteri’ne TED Üniversitesi mensupları adına Ulu Önderimize saygı, özlem ve minnetle şükranlarını sundu.

Rektörümüzün Anıtkabir Özel Defteri Yazısı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu,
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

İlmin ve aklın rehberliğini kabul ederek manevi mirasçılarınız olma çabasının bize verdiği güç ve inançla, Türk Eğitim Derneği olarak 92 ve TED Üniversitesi olarak 11 yıldır izinizden çıkmadan, açtığınız aydınlık yolda ilerledik. Bundan sonra da ilerlemeye devam edeceğiz. “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.” sözünüzün bizlere verdiği ilham ile bize bıraktığınız en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ne yaraşır öğrenciler yetiştirerek mirasınıza var olduğumuz sürece sahip çıkacağımıza, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılında manevi huzurunuzda söz veriyor; saygı, özlem ve minnetle şükranlarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. H. Belgin AYVAŞIK
TED Üniversitesi