Ana içeriğe atla

Eğitimde Fırsat Eşitliği için Koşuyoruz!

 

Eğitimde fırsat eşitliği için koşuyoruz!

8 Kasım’da gerçekleşecek olan 42. İstanbul Sanal Maratonu için kayıtlar başladı! 12 Ekim’de bağışlar açılıyor!

Sizler de koşucularımızın arasına katılarak çocuklarımıza umut olabilirsiniz! Koşucularımızın toplayacağı bağışlar, devlet okullarında eğitimlerini sürdüren tam destek burslu öğrencilerimizin burs fonlarına aktarılacak.
https://www.maraton.istanbul/ adresinden maraton kaydı yaptırabilirsiniz.

Sizlerle iletişim kurabilmemiz için kayıt sonrasında ekran görüntülerinizi info@ted.org.tr adresine iletirseniz çok seviniriz. 

Sanal Koşu nedir?

Sanal koşu, koşucuların istedikleri yerde, tek başlarına fiziksel olarak gerçekten koşarken, sanal bir yarışta yarışabilmelerini sağlayan teknolojik alt yapının genel adıdır. Teknolojinin bize sunduğu imkanlar dahilinde farklı şekillerde düzenlenebilen sanal koşu, telefona ücretsiz olarak indirilen sanal koşu uygulaması ve telefonun GPS sinyalleri ile çalışıyor. Yani, koşucular en iyi sürelerini yapabilecekleri, koşmaktan en çok keyif aldıkları bir park, sahil şeridi ya da bir atletizm pistinde koşacaklar ve uygulama koşu bilgilerini kaydedecekler. Yani koşucu, parkurunu koşarken oluşturmuş olacak. Koşuyu bitiren koşucu, uygulama aracılığıyla koşu bilgilerini organizasyonla paylaşacak.