III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi

Her yıl Eğitim Fakülteleri Programları Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından düzenlenen Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi bu yıl, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

30 Kasım 2019 - 01 Aralık 2019 tarihlerinde TED Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi’ne 140’ı bildirili olmak üzere 500’ün üzerinde akademisyen katılım gösterdi. Kongrede, başta öğretmen eğitiminde kalite güvencesi ve akreditasyon olmak üzere, öğretmen eğitiminin farklı konuları ele alındı. Kongreye, Amerika Birleşik Devletleri’nden Prof. Dr. Sn. Barbara Brittingham ve Slovenya’dan Prof. Dr. Sn. Ivan Leban davetli konuşmacı olarak katıldı. Kongrede, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Yüksel Kavak, EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzenleme Kurulu Eş Başkanı Prof. Dr. Sn. Cemil Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve EFDEK Başkanı Prof. Dr. Sn. Mehmet Küçük, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Belgin Ayvaşık, TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Selçuk Pehlivanoğlu, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sn. Muzaffer Elmas ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sn. Ziya Selçuk konuşma yaptı.

Sayın bakanımızın konuşmasının detayları için tıklayınız.