TED Ankara Koleji Öğrencilerine “Başarılı İnovasyon İçin İpuçları” Semineri

Araştırma Teknoloji ve İnovasyon Direktörümüz Sanem Yalçıntaş, TED Ankara Koleji Bilim İnsanı Programı 9, 10 ve 11.ci sınıf öğrencilerine 11 - 12 Kasım 2021 tarihleri arasında “Başarılı İnovasyon İçin İpuçları” konulu bir seminer verdi.

İnovasyonun temellerinden, ortaya çıkması için gerekli koşullara, sık yapılan hatalardan, inovasyonu tetiklemek için uygulanabilecek bazı taktiklere uzanan bir kapsama sahip olan seminer, öğrencilerin aktif katılımı ve nitelikli sorularıyla keyifli bir etkileşim ortamı yarattı.

TED Üniversitesi olarak küresel sorunlara duyarlı, güncel eğilimleri takip eden ve bunlara yönelik çözüm geliştirip uygulamaya geçiren girişimci bir nesil için K12 öğrencilerinin değerli potansiyeline inanıyoruz.