TED Üniversitesi-Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Arasında İşbirliği

TED Üniversitesi- Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Arasında İşbirliği

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Nesibe Aydın Eğitim Kurumları arasında kapsamlı bir iş birliğini içeren protokol imzalandı.

TED Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU ve Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mirkam AYDIN tarafından imzalanan protokol ile her iki kurum arasında sağlanacak iş birliği yoluyla karşılıklı kurumsal kapasiteleri güçlendirmek ve daha nitelikli bir eğitime ve öğretmen yetiştirmeye destek sağlanması amaçlanıyor. TED Üniversite’sinde gerçekleşen imza törenine Eğitim Fakültesi ve Nesibe Aydın Eğitim Kurumları yöneticileri katıldı.

Protokol kapsamında, TEDÜ’nün diğer akademik birimleri de bu protokolde yer alan hükümler çerçevesinde iş birliği yapabilecek.