TEDÜ 2016 – 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

TEDÜ'DE MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

1 Temmuz Cumartesi günü TEDÜ’de mezuniyet heyecanı yaşandı. TEDÜ 2016 – 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, üniversitemizin Çim Amfisi’nde gerçekleştirildi. Tören öncesinde gerçekleştirilen kokteylde keyifli anlar yaşanırken, 19.00’da başlayan törende mezunlarımızın Atatürk posterleriyle konukları selamlaması büyük ilgiyle karşılandı. Tören, Mütevelli Heyet Başkanımız S. Selçuk Pehlivanoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Tarımcılar ve Üniversite Birincimiz Melih Artar’ın konuşmasıyla devam etti. Dereceye giren öğrencilerimize Mütevelli Heyet Başkanımız S. Selçuk Pehlivanoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Murat Tarımcılar hediyelerini takdim etti. Akademik eğitimlerini başarıyla tamamlayan lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz, hocalarının elinden diplomalarını alarak yeni yaşamlarına “merhaba” dedi. Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı tören, gecenin ilerleyen saatlerinde öğrencilerin kep atması ile son buldu.