Türk Sporuna Yükseköğretimde Yüzde Yüz Destek

Ülkemizin uluslararası spor organizasyonlarındaki başarısını artırmayı, nitelikli sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı, spor dallarında üstün başarılı adaylara spor bilimleri dışında da farklı kariyer olanakları sunmayı, sporcuların akademik kariyerleri ile birlikte spora devamlarını sağlamayı ve sporculara yükseköğretime geçişlerinde destek olmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Üniversitemiz arasında iş birliği yapıldı.

Bu iş birliğini göstergesi olarak “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Vakıf Üniversitelerinden Türk Sporuna Yükseköğretimde Yüzde Yüz Destek” temalı Lansman ve Mutabakat Metni İmza Töreni düzenlendi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr.H. Belgin Ayvaşık imza törenine katılarak mutabakat metnini TED Üniversitesi adına imzaladı.