Üniversitemizden Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsüne Ziyaret

TED Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsü’nde öğrenciler ile bir araya gelerek, geleceğin teknolojileri, işleri ve meslekleri üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

Öğrenciler ile yapılan etkinlik öncesinde TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak ile birlikte Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mirkam Aydın ile bir araya gelen Rektör Vekilimiz,  ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Nesibe Aydın okulları ile ilgili detaylı bilgi aldı.

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Nesibe Aydın Eğitim Kurumları arasında daha nitelikli bir eğitime ve öğretmen yetiştirmeye destek sağlanması amaçlanan kapsamlı bir iş birliği protokolü bulunuyor.