Ana içeriğe atla

Sürdürülebilir TEDÜ Ekibi Çalışmalara Başladı

Tarih:  Date

14 Ekim 2021 tarihli Üniversite Senato kararıyla kurulan Sürdürülebilirlik Çalışma Grubu çalışmalara başladı!

 

Grubun amacı “Sürdürülebilir TEDÜ” mottosu ile TEDÜ’de katılımcı bir sistem içerisinde ve eğitim – araştırma – yönetişim – topluma katkı eksenlerinde, sürdürülebilirlik, çevre politikaları, iklim değişikliği, eşitsizlikler gibi küresel, kültürel ve ekolojik meselelere yönelik farkındalığı arttırmak, söz konusu konularda eyleme dönük ve toplumsal faydaya dönüşen adımların atılmasını teşvik etmektir. 

 

Kurucu ekip içerisinde Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden Prof.Dr. Kezban Çelik, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Doç.Dr. Can Baran Aktaş, Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden Doç.Dr. Ela Ataç Kavurmacı, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Burze Yaşar, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Toker,  TEDÜ Saat Ücretli Öğretim Görevlisi Dr. Murat Yıldız, İstasyonTEDU Koordinatörü Sinem Güravşar Gökçe, TEDÜ Kütüphane Sorumlusu Merve Çetinkaya, Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Öğrencisi Ekin Ersözlü, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğrencisi Şeyma Gülşen yer almaktadır.

 

Sürdürülebilir bir üniversite için Sürdürülebilir TEDÜ Çalışma Grubu, tüm TEDÜ ailesinin destek ve katkısını beklemektedir.